TREC

Foreningen er gået i samarbejde med Klimagårdens Juniorklub, som tilbyder kurser etc. i TREC. Målet med samarbejdet er at udbrede kendskabet til TREC. som grundlæggende  disciplin for færdsel med hest i natur og landskab.
 
Se videoen herunder.
Videoen er udarbejdet i 2016 af Sasha Petersen, Klimagården. Copyright.
TREC er en international sport, der har til formål at teste ekvipagens evner, samarbejde og kundskab til at kunne orientere sig i alt terræn og over forskellige forhindringer. TREC kan rides på alle niveauer. Alle hesteracer kan bruges og alle aldersklasser konkurrerer samlet.

TREC opstod i Frankrig i 1970'erne som en uddannelse af turguider, der skulle være i stand til at tage rideturister ud i forskellig natur – og sikkert hjem igen. TREC står for Techniques de Randonee Equestre de Competition.

TREC er en hurtigtvoksende sport, der efterhånden er populær i de fleste europæiske lande og nu breder sig til de øvrige kontinenter. FITE, den internationale TREC organisation, afholder VM i TREC hvert 4. år – senest i Portugal i 2012.

De større stævner holdes over to dage – men i Danmark er det indtil videre på en dag - undtagen til landsfinalerne. (Kilde: Trec Danmark)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webmaster: Louise Svendsen  | Tlf.: 3013 9663 | louisefenja@hotmail.com