Sydlollands Rutelaug

Sydlollands Rutelaug
 
Der er åbnet mulighed for at ride i skovene under Kærstrup gods i perioden fra 1/4 til 30/9 Der er tre enkelt liggende skove, hvor der samlet er ca. 8,5 km ridesti. Der er mulighed for at ride mellem skovene på offentlig vej, og også mulighed for at forlænge nogle af ruterne på omkringliggende veje.
 
Ridning er tilladt i skovene på de afmærkede ridestier, men kun i skridt i midten eller i kanten ikke i sporene og med ridekort Der er en cirkel rute i Høvænge skoven, der er en frem og tilbage rute i Brentelund skoven og der kan rides igennem Egeskoven til ringruter på offentlig vej Ridekort købes ved henvendelse til Sydlollands Rutelaug hvor det er muligt at købe dagskort og årskort til skovene.
 
Ordensregler, skovkort med angivelse af ridestierne og parkering udsendes sammen med ridekortet. Ridekortet udstedes efter indbetaling til Nordea konto 2205 6884 536918 eller mobil pay 31564 Der er mulighed for dagskort som kan betales til mobil pay 31564 Kvittering medbringes på mobilen Indbetalers navn skal påføres indbetalingen for den er gyldig som kvittering.
 
Ridekort 1/4 til 30/9 250,00 kr. rest 2017 175,00 kr.
Dagskort 75,00 kr.
 
Mail til ew@city.dk med oplysning om Navn, adresse, postnr. E-mail og telefon nr.  
 
Nærmere oplysning om ruter, parkering, muligheder for guidet tur mm. kan fås ved henvendelse til Erik på +45 60 92 20 47
 
Henvendelse og spørgsmål til Erik West på Mail ew@city.dk eller +45 60 92 20 47
Rideregler for ridning i Kærstrup skovene
 
Gyldigt ride kort eller kvittering medbringes og forevises på forlangende til den der spørger. Årskort på papir eller som billede på mobilen. Dagskort som kvittering fra MobilePay på mobil telefon. Der må kun skridtes i skovene. Der skridtes i kanten langs skovvejene. hvis der ikke er plads i kanten kan der skridtes på midten, ikke i sporerne. Der må ikke rides udenfor de afmærkede ruter. Der må ikke rides i dyrehaven som er det grønne område der ligger over for slottet. Der må ikke smides noget i skoven. Hvis hesten gøder på vejen fjernes det ind i rabatten.
Webmaster: Louise Svendsen  | Tlf.: 3013 9663 | louisefenja@hotmail.com