Naturpark Maribosøernes Rutelaug

RIDERUTE LOLLAND-FALSTER har indgået Partnerskabsaftale med Naturpark Maribosøerne i henhold til det europæiske charter for bæredygtig turisme i naturbeskyttelsesområder.
 
Som organisatorisk del af Riderute Lolland-Falster arbejder Naturpark Maribo Rutetlaug for at udvikle endnu flere gode ridemuligheder i Naturparken og de omgivende landskaber. Hent rutekort samt informationer om, hvordan du køber dags- eller årskort til skovene under Søholt på godsets egen hjemmeside - www.soeholt.dk. 
 
KONTAKT:
Annette Greenfort
Sløssevej 34, 4894 Øster Ulslev
tlf.: 5151 4401
annette.greenfort@gmail.com
 
Kortet viser gode, sammenhængende ruter at færdes med hest på (ridning eller kørsel med hestevogn) i Naturparken. Ruter markeret med rødt er i private område - hertil skal købes dags- eller årskort. De grønne ruter viser ruter på offentlig vej. Klik her eller på kortet ovenfor for at hente og printe kortet til at tage med på turen.
 
 
Skovdistrikterne under Søholt -Ulriksdal udgør en stor del af Naturpark Maribo. I skovdistrikterne  har Frederik Lüttichau etableret ca 20 km rideruter som du kan ride eller køre med hestevogn på mod køb af årskort eller dagskort. Se mere om køb af adgangskort herunder.
 
Se mere om Søholt her!
 
ÅRSKORTTUR
Hvert år i april måned udbyder Søholt i samarbejde med rutelauget en årskorttur hvor alle kan få lejlighed til at opleve en gratis fællestur i skovene. Se fotos fra  sidste årskorttur her.
 
Klik her - eller på snippen  for at komme direkte til rutelaugets egen hjemmeside.
 
 
Klik på billederne for at se dem i stort format. Fra en af de årlige rideture. Fotos v/A.Greenfort
 
PARTNERSKABSAFTALE
Riderute Lolland-Falster har indgået partnerskabaftale med Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne. Annette Greenfort sidder i  i Brugerrådet som repræsentant for Riderute Lolland-Falster. Se Partnerskabsaftale her.
 
FØRSTE BÆREDYGTIGE NATURPARK
 
Naturpark Maribosøerne er blevet certificeret som første bæredygtige naturpark i Danmark. Se Nyhedsbrev her og Pressemeddelelse her.
 
 
 
 
Naturpark Maribosøerne er omgivet af smukke landskaber med masser af små landeveje, hvor du kan opleve et afvekslende landsbrugsland, søerne, skovbryn og hvis du er til den store tur kan du slå ind på Jernbanestien syd for Maribo til Rødbyhavn. Se mere om Jernbanestien her.
 
Naturskolen ved Søndersø med de tilhørende 8 hektar engarealer ejes af Lolland Kommune, som står for driften af bygninger og arealer og varetager ophold og undervisning. Bag Naturskolen ad stien ved Bursø Hestehave finder du 2 dejlige sheltere, som det er muligt at overnatte i og der er også en fold til hesten lige ved siden af shelterne. Se mere her.
 
 
 
Webmaster: Louise Svendsen  | Tlf.: 3013 9663 | louisefenja@hotmail.com