KETTINGE RUTELAUG

Kettinge rutelaug har LF Hestesportscenter som omdrejningspunkt og basis. I samarbejde med Riderute Lolland-Falster arbejder Kettinge Rutelaug for at registrere og formidle ruter i området omkring centeret samt stå for en årlig fælles ridetur for medlemmer af Riderute Lolland-Falster.

Louise Jørgensen og Hanne Bratholm varetager Kettinge Rutelaugs interesser og tilrettelægger dets aktiviteter. Ved benyttelse af centerets faciliteter betales for faclitetskort.
 
Se mere på www.lf-hestesportscenter.dk
Kontakt Louise:
info@lf-hestesportscenter.dk. Tlf: 2514 4909
 
 
Lolland Falster Hestesportscenter er etableret i 2009 og beliggende i Kettinge på Østlolland. Centeret er en tidligere betonfabrik, som er ombygget til et moderne ridecenter med gode faciliteter.  Målet med ridecenteret er at skabe et center, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige discipliner indenfor ridesporten, hvor sikkerheden er i top, hvor dyr og mennesker trives og føler sig godt tilpas.

Ridecenteret råder over en isoleret handicapvenlig 20 m x 30 m ridehal, med opvarmet rytterstue, rampe og lift til opsidning, handicaptoilet og handicapparkering. Der er direkte adgang til ridestier i Grusgraven i Kettinge. Med de handicapvenlige faciliteter er ridecentret med i FGH, Foreningen for Godkendte Handicapridecentre.
 
NB:Mulighed for guidede ture om onsdagen på lejet hest - både for rask- og handicapryttere.
 


FACILITETER
Ridehus 20*30 m.
Udendørs dressurbane 20*60 m.
Udendørs springbane 40*60 m.
Naturskøn terrænbane med ca. 20 forhindringer på 90-100 cm.
Sommerfold og vinterfold med grusunderlag
Hit Aktiv løsdrift til rideskoleheste
Röwer & Rüb bokse til pensionærer
Stor rytterstue med vinduer ud til ridehal
Fire toiletter, 3 af dem med bad
Handicaptoilet
Omklædning
To sadelrum, et til rideskolehestene og et til pensionærerne
Solarium
Vandspiltorv
Vaskemaskine til dækkenvask
Tørrerum
Sovesal
Webmaster: Louise Svendsen  | Tlf.: 3013 9663 | louisefenja@hotmail.com