Hvorfor er det vigtigt at notere sine ridepræstationer på en tavle?

Ride præstationer

Det er vigtigt at notere sine ridepræstationer på en tavle, så man kan følge med i sin egen udvikling. Det er også en god måde at motivere sig selv på og se, hvor meget man har forbedret sig. Endeligt kan det være en hjælp for ens trænere, da de dermed kan se, hvordan man rider fra gang til gang, og dermed give bedre feedback.

Du kan med fordel notere dine præstationer på stykker af papir og hænge disse op på en tavle med magneter.

Hvad skal du notere for at holde styr på dine ridepræstationer?

For at holde styr på sine ridepræstationer, kan det være en god idé at føre en logbog. I den kan du notere, hvilke øvelser I har lavet på de forskellige dage, og hvordan det gik. På den måde kan du se, hvordan du og din hest har udviklet jer – og samtidigt have et overblik over, hvilke øvelser I har lavet.

Hvad gør du, hvis du har en dårlig dag på ridebanen?

Det er helt normalt at have dage, hvor man ikke leverer et godt resultat på ridebanen. Det kan der være mange grunde til – og det er vigtigt at huske på, at alle har deres ups and downs. Derfor skal man ikke lade sig slå ud, hvis man har en dårlig dag. I stedet skal man tage det som en udfordring – og bruge den dårlige dag til at blive bedre. Noter dine udfordringer på et stykke papir og hæng det op på en tavle med en magnet. På den måde kan du bruge dine udfordringer som konstruktiv kritik til at forbedre din ridning.

Notér de gange, du har vundet

At deltage i stævner er en rigtig god måde at få sat sit eget præg på sin sport. Det er her, man kan vise, hvad man har lært, og hvor meget man har øvet sig. Ofte vil der være flere stævner i løbet af en sæson, og det kan derfor være svært at holde styr på alle sine resultater. Derfor kan det være en god idé at føre et regnskab over ens egne resultater. Noter regnskabet på et stykke papir og hæng det op på en tavle med en magnet. På den måde kan du se tilbage på dine egne resultater.

Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en god idé at notere sine ridepræstationer på et stykke papir på en tavle med en magnet. For det første vil du altid kunne se, hvordan du har udviklet dig som rytter. Og for det andet kan det give dig et boost af selvtillid og motivation.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *