Find de bedste ride tights på envy-equestrian.com

ride tights

Ride tights er blevet de nye sort og de er kommet for at blive. Har du endnu ikke prøvet et par ride tights, men render du stadig rundt i de traditionelle ridebukser med knapper og lynlås, så vil du måske få stor glæde af, at få fingrene i de smarte tights. Vi vil i denne artikel se nærmere på hvordan du finder frem til de bedste ride tights på markedet.

Fra ridebukser til ride tights

For rigtig mange ryttere er det ikke en uvant sag at skulle iklæde sig stramme ridebukser, når turen går til hesten. Ridebukserne er vigtige at have på når man er til hest, da du helt automatisk slider mere på bukserne omkring leg, inderlår og bagdel og det er desuden også vigtigt ikke at have ekstra stof, der kan sætte sig fast alle mulige steder. Ridebukserne er forstærket på slid områderne og nogle ridebukser har også den behagelig grip-effekt, der sikrer at man bliver bedre i sadlen.

 

Disse fordele kommer du også til at opleve med ride tights og så spørger du måske hvad i alverden du skal skifte ridebukserne ud for så? Med ride tights får du yderligere fordele med, som ridebukserne ikke kan være med på, for her bliver der gjort ekstra ud af at sikre dig en ekstrem bevægelsesfrihed, som i mange tilfælde ved ridebukserne kan være en stor mangel.

Bevæg dig frit uden at bukserne sprækker eller nager

Bevægelsesfriheden er især at foretrække når man skal svinge meget fra jord til hest og ned igen. Rider du pony games, kan ridebukserne virke direkte ubehagelige fordi der kan være knapper og lynlås der går imod krop og sadel ved de vilde lege og lur mig om du ikke også har oplevet at der har været en i ridehallen, der på et tidspunkt har oplevet at ridebukserne også er sprækket, netop på grund af manglende bevægelsesfrihed. 

Ride Tights minder meget om tights som du også kan benytte når du motionerer. Der er i begge tilfælde tale om stor bevægelsesfrihed og sømløse syninger, som også gør at der ikke er noget der nager de forkerte steder. Den åndbare effekt du oplever ved løbetights, får du også i ride tights og der findes på samme måde forskellige grader for isolerende effekt i stoffet. 

Forskellen mellem løbetights og ride tights er blot at du ved ride tights har den vigtige grip funktion, som du skal bruge for at holde dig bedst muligt fast til sadlen. Hvilke områder der skal være med grip, afhænger af hvilken form for ridning du udøver. Ved dressur er det f.eks. en fordel med full grip.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *