Hold ferie med hest på Sydhavsøerne

Guldborgsund kommune har givet økonomisk tilskud til oprettelse af denne sektion under Riderute Lolland-Falster.
 
 
 
FERIE MED HEST PÅ SYDHAVSØERNE
Velkommen til Lolland Falster, hvor der er højt til himlen og smukt at ride. Har du lyst til at holde ferie med din hest på Lolland-Falster tilbyder vi at hjælpe til med informationer og links til nyttige steder. Se mere i menuerne til venstre.

Vær opmærksom på at skovene er private på Lolland og du kan derfor ikke ride en tur i disse områder uden at have fået lov af lodsejeren - dvs. købt ridekort eller lign. Hertil hjælper rutelaugene under Riderute Lolland-Falster med oplysninger og gode råd.
 
Gå ind på rutelaugenes egne hjemmesider for at se hvem du kan kontakte for flere oplysninger om ruter, køb af ridekort, overnatningsmuligheder for dig og din hest samt evt. muligheder for at leje hest. I nogle rutelaug tilbyder de lokale ryttere at guide rundt i områderne. Se rutelaugene her og find links til deres egne hjemmesider.
 
HJÆLP UNDER FERIEN
Har du brug for hjælp under dit besøg hos os kan du finde hjælp her: Dyrlæge, smed, foder eller autohjælp - se mere her.
 
GÆSTEBOG
Når du har været på tur på Lolland-Falster håber vi at du har fået lyst til at skrive om dine oplevelser etc. i vores gæstebog - skriv her.
 
 
 
 
 
Webmaster: Louise Svendsen  | Tlf.: 3013 9663 | louisefenja@hotmail.com