Løvfaldstur med Nordfalster Rutelaug

 
 

LYSERØD LØRDAG 2015

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Du er velkommen til at på jernbanestien!

SIDSTE NYT

NB: flyttes til ny dato!!
- vi lægger ny dato op snarest muligt! 
 
TEGN RUTER I GOOGLE MAP
På Klimagården
Kære alle hestefolk
Så er der kursus i at tegne og lægge ruter op på Google-map, så de bliver tilgængelige for os alle sammen:-) Se mere om kurset her.
 
WEEKENDTUR I
NATURPARK MARIBO
I dagene 3.06-05.06.2016 arrangerer Riderute LollandFalster, en weekend på hesteryg med overnatning i Sheltere på Naturskolen i Bursø Hestehave. Læs mere om turen her.
 
TREC STÆVNE
I samarbejde med Søholt og Riderute Lolland-Falster, holder KLIK TREC stævne lørdag d. 5. juni. Se mere om stævnet her.
 
FERIE PÅ FYN
Sommerferietur på
Riderute Sydfyn
Start 01.07-07.07 2015.
NB: Tilmelding senest d. 1. maj.
Se mere her.
 

ARRANGEMENTER 2016

Året igennem kan du deltage i fælles rideture over hele Lolland-Falster, aftenarrangementer med foredrag eller lign. og fællesmøder for rutelaug og bestyrelsen. Deltagelse på fælles rideture kræver medlemskab af Riderute Lolland-Falster. Følg med i ture og arrangementer her.
 
 
KOMMENDE TURE
Bestyrelsen har holdt årets første møde og er bl.a. nu gået i gang med at planlægge årets ture i samarbejde med rutelaugene.
 
FORÅRSTUR
Nakskov Rutelaug
Vi var 6 glade ryttere, der mødte op til en dejlig solskinstur ud i det blå. Der blev snakket godt og grundigt om alt mellem himmel og jord. Vi red 17 km på 2,5 timer i et dejligt roligt tempo. Efter turen blev der hygget m kage, sandwich, kakao/kaffe og sodavand.  Se mere her.

RUTER OG RUTELAUG

RideruteLolland-Falster arbejder for at udvikle et sammenhængende system af køre- og rideruter på Lolland-Falster. Se mere om foreningen her.
 
De lokale rutelaug
- er foreningens rygrad. Se mere her. Vi hjælper med at igangsætte nye rutelaug og fungerer som bindeled mellem lodsejere, kommunen og andre relevante organisationer. Kontakt os her hvis du vil være med til at  etablere et nyt rutelaug.
 
Rutelaug
Dina og Majbritt.

FERIE MED HEST

Sydhavsøerne er det perfekte sted at tage hesten med på korte og længere ture. Planlægger du selv turen og/eller har du brug for inspiration og tips så kontakt os. Der er mange i rutelaugene som kan bidrage. Se mere om Ferie med hest her.
 
 
TAG HESTEN MED PÅ FÆRGEN
Faergen.dk tilbud
Nu kan du tage hestetraileren og hesten gratis tur/retur med Langelandsfærgen på udvalgte afgange. Se tilbuddet på www.faergen.dk

BLIV MEDLEM NU

Nu er det tid til at blive medlem eller forny dit medlemskab af Riderute Lolland-Falster. Bemærk -  medlemsgebyret er sat så lavt for at alle kan være med:-)Som medlem støtter du foreningens arbejde med at finde og formidle ruter på Sydhavsøerne.

Enkelt medlemskab: 50 kr/år. Periode fra 1. februar 2016 til 31. januar 2017.

Betal via Mobile Pay
Nu kan du også betale dit medlemsgebyr på 50, - kr via Mobile Pay på tlf.nr. 3013 9663.
Udfyld samtidig indmeldelsesformularen til at sende os dine kontaktinformationer. Husk at udfylde med dit navn, adresse, mobilnr, e-mail og fødselsår. Klik her.
 
Du kan også overføre de 50, - kr for medlemsgebyret via din netbank til flg. konto:
Jyske Bank reg.nr. 5067 konto nr. 1654106
 
Så snart du har betalt medlemsgebyret modtager du et medlemskort på mail. Du skal bruge kortet når du deltager på fællesture, da disse kun arrangeres for medlemmer. Enten medbringer du selve kortet, eller du kan fremvise det på din smartphone.
 

BLIV SPONSOR

Støt foreningens arbejde med at etablere og formidle gode ride- og køreruter på Lolland-Falster. Se hvordan - klik her.

DINE OPLEVELSER OG TURBILLEDER
Fortæl om dine oplevelser fra fællesturene i den ny gæstebog. Se mere. Send os dine bedste billeder fra fællesture du har deltaget på. Se her.

REGISTRER DINE TURE!

VINDER DU I 2016?
HUSK at registrere alle ture, som Riderute Lolland-Falster og rutelaugene arrangerer, og som du deltager i. Hvis du er den, der har deltaget i flest ture i årets løb vinder du årsdækkenet i 2016!
 
Klik her for at registrere dine ture i kontaktformularen under VIND ET ÅRSDÆKKEN.

NYHEDSBREV

Hvis du ikke allerede modtager Nyhedsbrev fra Riderute Lolland-Falster så tilmeld dig nu med det samme - klik her!
KONTAKT: Tove Børresen  | Tlf.: 6175 4610 | toveboerresen@hotmail.com